fbpx
1 HOLD | 2 VERDENER

YOGA + MEDITATION

YOGA PÅ BITTESMÅ HOLD
BOOK HOLD

Det bedste fra yoga og meditation på små hold

Hos Mind Food kan du gå til yoga og meditation. Vi har kun denne ene slags hold som dog indeholder en skøn og bred vifte af alt det gode fra de 2 verdener. Her laver vi stræk, restorative øvelser, åndedrætstræning, styrke og meditation. Vores hold er små og hyggelige. Bag vores murstensvægge er der max 5 deltagere på holdene. Det vil sige fuld nærvær og intimitet. Du kan læse meget mere om holdet og teknikkerne herunder. Læs mere om priser her eller se holdplanen her.

2 MÅDER AT GÅ TIL YOGA & MEDITATION PÅ

HOLDPLAN

1 time og 15 minutter.

Både yoga og meditation.

Hatha, Vinyasaserier og lette styrkeøvelser.

Ro, fokus og afstresning.

Holdplanen findes her.

HUSK at booke plads her.

Ned til 80,- per gang (køb klippekort her).

FORLØB

Et samlet forløb.

En dag om ugen i  1 eller 2 måneder.

1 time og 15 minutter.

Et skræddersyer forløb, hvor vi kommer hele vejen rundt.

Både yoga og meditation.

Se de forskellige forløb og om der er ledige pladser.

YOGA

Dyrk yoga for at strække bindevævet og opbygge stærke. Dyrk yoga hos Mind Food for at være til stede i kroppen, restituere og for at bare at være.

MEDITATION

Dyrker du jævnlig meditation, får du en række sundhedsmæssige gevinster. Mind Food er din pause på vejen… hjem, til arbejde eller på en helt almindelig søndag.

EN PAUSE PÅ VEJEN…

I modsætning til så mange andre tilbud, vil jeg ikke binde dig op på et 8-ugers retreat, hvor du skal på ”afvænding” eller detoxes. Derimod tilbyder vi dig at komme i hverdagen og få en sund, vigtig og velfortjent pause. Om det så blot er 1 gang om ugen, så er din tid givet godt ud. Mind Food er en pause på vejen… En sund, givende og vigtig pause fyldt med velvære, nærvær og selvkærlighed.

DET SKAL VÆRE EN OPLEVELSE

Det skal være en oplevelse at gå til yoga og meditation. Jeg bruger blandt andet lys, lyd og duft til at sætte rammerne for din praksis og for at styrke din oplevelse. Samtidig vil jeg gerne gå en anelse væk fra det spirituelle og religiøse og mod en mere pragmatisk og videnskabelig tilgang til praksissen. Holdene er bygget op af ro, kropsbevidsthed og oplevelsesværdi. Vores mål er, at du kan ‘forsvinde’ væk i yogaen, ned i din krop og opnå restitution rent mentalt.

There are no upcoming events

MF-klasser

Hvorfor meditation?

Mindfulness meditation forebygger stress, depression og kan give langt mere glæde og velvære. Læs mere om andre fordele her.

Blog om meditation

Vi har en lille blog som handler om meditation. Læs den her.

Gratis meditation

Prøv en gratis guidet meditation her. Du vil blive guidet gennem en 20-minutters session. Alt du behøver er dig selv og et par høretelefoner.