fbpx

Gratis meditation

Få en gratis meditation lige her

Hvis du tilmleder dig vores nyhedsbrev her, sender vi dig adgang til en gratis meditation. Det tager kun et øjeblik, og så kan du prøve, hvad det vil sige at blive guidet gennem en mindfulness meditation.

Modtag adgang meditationen ved tilmelding lige her:

[mc4wp_form id="872"]

20 minutters ren pause

Denne meditation er 20 minutter lang og falder under kategorien: visualisering og åndedræt. Sæt den på derhjemme og find dig godt til rette. Eller tag den i ørene med høretelefoner og find et sted, hvor du kan være nogenlunde i fred. Det er en gratis guidet meditation, som du kan bruge, når du vil.

Visualisering, åndedræt og varme

Meditationen har fokus på visualisering, åndedræt og varme. Du vil blive guidet til at fokusere på forskellige områder og mekanismer. Simpelthen små mentale opgaver som gør, at du er tilstedeværende og observerende. Den guiede meditation er netop nu gratis.

Lyd og fortælling

Fortællingen guider dig gennem en simpel og kropslig øvelse, som udfordrer din kropsbevidsthed og det at forbinde din bevidsthed med din tilstand i kroppen, som du sidder og lytter. Meditation understøttes af skiftende lyd, som får dig til at slappe af og får styrket din forestillingsevne.

Smagsprøve

I denne gratis meditation får du altså en smagsprøve på, hvordan det er at gå til meditation hos Mind Food. Læs evt. mere om vores koncept her. Vi har et unikt og gennemudviklet meditationskoncept. Du kan vælge mellem 4 hold, som hver benytter forskellige teknikker. Du kan finde netop det, der passer dig. Alle holdene baserer sig på, at det skal være let, underholdende og effektivt at dyrke meditation. Vi vil gerne befri meditation og mindfulness fra at være noget spirituelt, religiøst eller noget med røgelse, riskisk og myrra skær.

God fornøjelse