fbpx
ER DU BEHANDLER, INSTRUKTØR ELLER NOGET HELT ANDET?

BLIV EN DEL AF OS!

SÅ ER MIND FOOD MÅSKE ET STED FOR DIG?
HENT INFORMATIONER HER

Behandlerrum til leje

NYT BEHANDLERRUM?

Er du behandler, instruktør, workshopfacilitator eller noget helt andet og vil du være selvstændig? Så kunne Mind Food være et sted for dig. Vi har lige nu et behandlerrum til leje / en mindre holdssal.

RO + PAUSE + NÆRVÆR

Mind Food er et lille, intimt studie på det centrale Frederiksberg, hvor alle skal føle sig hjemme. Vi har rå murstensvægge, højt til loftet og der er gode faciliteter. Der er eget toilet og køkken. Læs mere om vores yoga her eller koncept her:

FLEKSIBILITET

Man kan leje Mind Food på flere måder: Enten en fast dag om ugen (3 timer, 6 timer eller hele dagen) eller for en enkelt gang. Stedet kan anvendes til kropsbehandlinger eller små hold og gruppesessioner. Download PDF’en for at se meget mere info om udlejning og priserne.

MULIGHEDERNE I MIND FOOD

LILLE HOLDSAL TIL LEJE

Man kan bruge Mind Food som en lille holdsal for yoga, meditation elle noget helt tredje. Man kan være 6 deltagere afhængigt af aktiviteten. Dog 8-10 deltagere, hvis der er tale om meditationshold eller anden stillesiddende praksis. Der er udstyr til rådighed, herunder 6 sæt af yogamåtter, yogablokke, yogabånd, yogapøller samt tæpper.

BEHANDLERRUM TIL LEJE

Mind Food har et behandlerum til leje. Venstre side af lokalet aflukkes med loftlange gardiner, så der opstår et hyggeligt, intimt behandlerareal. Der er en foldbar, bred briks til rådighed samt olier, puder, hovedstøttet, knæ- og ankeltpude mv. Håndklæder, lagener osv. skal selv medbringes til dine behandlinger. Der er duftdiffusere og god lysstyring.

FACILITETER

LYD

Der er installeret 2 nye Sonos-højtalere som er koblet med en iPad (Spotify)

BOOKING-SYSTEM OG WEBSITE

Du kan komme ind i vores bookingsystem og få en sektion på vores hjemmeside

BETALINGS-SYSTEM

Der er mulighed for at bruge vores betalingssystem (alle kort) samt mobile pay

UDSTYR

Der er måtter, puder, blokke, tæpper og bånd til rådighed

GOD LOCATION

Centralt på Frederiksberg – Tæt på Godthåbsvej.

INTERVALLER

Behandlerrum til leje

Kvart dag

( 3 timer )

Halv dag

( 6 timer )

Hel dag

( 13 timer )

LILLE HOLDSAL / BEHANDLERRUM TIL LEJE