fbpx
YOGA, MINDFULNESS & MASSAGE FOR VIRKSOMHEDER

Invester i trivsel

KONTAKT OS HER

DE SUNDE PAUSER

Hvad er det med dem? – de sunde pauser! Jo. De er en investering i, at lade sine medarbejdere kunne flekse bedre ind og ud af arbejde, samt at lade deres “arbejds-mode” få hvile i kortere perioder.

MINDFULNESS FOR VIRKSOMHEDER

Stressreduktion, afspænding og medarbejder trivsel er store emner på nutidens arbejdspladser. I hvert fald når det kommer til moderne virksomheder som har med information, innovation og avanceret teknologi at gøre. Grænsen mellem arbejdstid og fritid er mere diffus og arbejdstrykket kan være massivt. Mindfulness for virksomheder kan være en vigtig nøgle til at give ansatte en mulighed for at lære at koble af, prioritere bedre og se projekter fra en anden vinkel.

HVORFOR MINDFULNESS?

I Danmark har vi fundet ud af, at medarbejdere der trives leverer bedre resultater og at der er tale om en effektivisering. Derfor er det en investering at tilbyde goder til sine ansatte, især hvis det kan forebygge stress og mistrivsel. Sunde ansatte er en unægtelig vigtig ressource. Og den sunde pause er en investering som hurtigt kan give afkast.

BEDRE TRIVSEL

Ansatte kan opnå bedre trivsel i form af mindre stress, bedre humør, endnu bedre tilstedeværelse i sin fritid, større kreativitet og potentielt bedre søvn.

BOOST KREATIVITETEN

Yoga og meditation kan øge og stimulere kreativitet og give en bedre prioriteringsevne. Det kan viske tavlen ren eller give et helikopter-overblik – rent mentalt. Vi laver øvelser som sender en masse blod og ilt til hovedet.

INGEN HOKUSPOKUS

Vores yoga og meditation er helt nede på jorden og frigjort fra det mere spirituelle. Vi har en meget pragmatisk og mere videnskabelig tilgang til det at dyrke mindfulness.

PRAGMATISK YOGA OG MEDITATION

Vi holder meditation pragmatisk på den måde, at vi er jordnære, konkrete og mere videnskabelige. Vi taler ikke om chakraer og gamle indiske guruer. Hos os er mindfulness enkelt og oplevelsesbaseret.

LØSNINGER – GIV DINE ANSATTE ADGANG TIL EN SUND PAUSE

Vi tilbyder at samarbejde med virksomheder og sætter den helt rigtige aftale op, som passer jer bedst. Vi sender en mindfulness-konsulent ud til jer, som fortæller om netop jeres muligheder og giver bud på hvordan mindfulness kan implementeres i jeres hverdag, eller vi kan tilbyde en abonnementsordning til et specifikt hold hos os på Frederiksberg, der passer ind i jeres skema.

HVAD ER EN MINDFULNESS KONSULENT?

Vil du forebygge stress og mistrivsel på din arbejdsplads, så kan vi komme og give en vurdering af de muligheder I har som virksomhed. Det gælder alt fra konkrete værktøjer, øvelser, kurser til fast implementering af mindfulness i virksomheden. Mindfulness-konsulenten besøger jer og informerer om øvelser og teknikker, samt skaber god og vigtig oplysning om det at dyrke sunde pauser som falder til fordel for jer som virksomhed.

GODE RÅD TIL ARBEJDE OG PAUSE

Vi kan kortlægge jeres arbejdsplads ift. arbejdsgangen, mødekulturen, brugen af teknologi og dyrkelsen af vigtige pauser og afkoblinger.

Såfremt du kunne tænke dig besøg af en mindfulness-konsulent eller høre mere om en mindfulness abonnements-aftale, kontakt os HER.